Skoči na glavno vsebino

2. razred

2. RAZRED

Učiteljica: Lidija Mlinarič

URNIK V 2.a

GOVORILNE URE – MAJ 2024 

Tukaj so NOVA navodila za e- prijavo na govorilne ure.

VOZNI RED AVTOBUSOV

 

OBVESTILA

VABILO za prvi šolski dan v 2.a

 

DOGAJA SE JE…

 

 

 

 

V šolskem letu 2022/2023:

   

  • VITO SI JE V TEKMOVANJU IZ KARATEJA TA VIKEND PRISLUŽIL 3 ZLATE MEDALJE, EMA NA MINI MARATONU ZLATO MEDALJO IN KLARA NA MINI MARATONU BRONASTO MEDALJO. V ENEM VIKENDU SO SI TAKO VITO, KLARA IN EMA PRIBORILI 4 ZLATE MEDALJE IN 1 BRONASTO! ČESTITKE!

     

 • DAN DEJAVNOSTI, KI SMO GA POIMENOVALI “Z IGRO V POMLAD”, SMO IZVEDLI SKUPJA Z VZGOJITELJICAMI IN OTROKI IZ VRTCA. PRIVOŠČILI SMO SI JOGO, KAMIŠIBAJ PRAVLJICO O ZVONČKU, DELAVNICO, V KATERIH SMO USTVARJALI POMLADNE ŠOPKE IZ PAPIRJA, DELAVNICO PEKE PIŠKOTOV V OBLIKI ZVONČKOV IN GIBALNE DELAVNICE, KJER SMO SE NAUČILI PRAV POSEBNO PESMICO ZA URJENJE RITMA. ZA KONEC SMO SI OGLEDALI LUTKOVNO PREDSTAVO O ZVONČKU, KI SO JO ZAIGRALI NAŠI LUTKARJI.
  • Pred jesenskimi počitnicami smo si prislužili nagrado – peko mafinov. Ko smo jih jedli, smo se pozabili fotografirati. Joj, če pa so bili mafini tako dobri, da smo mislili le na to, kako jih bomo pojedli.

  • PASAVČEK NA OBISKU – klik

  • TEDEN OTROKA SMO ZAKLJUČILI TAKO, DA SMO PRIJATELJEM V VRTCU ODIGRALI LUTKOVNO PREDSTAVO “BOBEK IN BARČICA”. ISKRENE ČESTITKE ZA ODLIČNO ODIGRANO PREDSTAVO!!
Klik do POSNETKA PREDSTAVE, V KATERI SO ZAIGRALI EMA S., TEA, VITO, TAJ, GAL, KLARA, LIN in LAN. 
Klik do POSNETEKA PREDSTAVE, V KATERI SO ZAIGRALI EMA Š., TEA, VITO, TJAN, MIA, LANA, ENZO in MANUEL.
 • SPREJELI SO NAS V V ŠOLSKO SKUPNOST.  Klik za ogled.

 • Dneva športa, na katerega so otroci povabili dedke, babice, tete, strice, starše, je bil lep. Hvala vsem, da ste si vzeli čas in se družili z nami.

 

Dostopnost