Skoči na glavno vsebino

1. razred

1. RAZRED

Učiteljici: Lidija Mlinarič in Mojca Kovačič

Poglejte NAŠ PRVI ŠOLSKI DAN- klik.

URNIK

GOVORILNE URE V MAJU 2023. 

Tukaj so navodila za e- prijavo na govorilne ure.
VOZNI RED AVTOBUSOV: VOZNI RED – OD NOVEMBRA 2022

TEDENSKI NAČRT

38. TEDEN (15. – 19- maj 2023)

39. TEDEN (22. – 26. maj 2023)

40. TEDEN (29. maj- 2. junij 2023)


 DOGAJA SE JE…

 

  • PISANJE BESED NAM GRE DOBRO, ČE SI DOBRO IZGOVORIMO BESEDE. BESEDE S SIČNIKI IN ŠUMNIKI  (C, Č, S, Š) NAM DELAJO TEŽAVE IN RABIMO POMOČ UČITELJICE PRI IZGOVORJAVI, DA POTEM BESEDO NAPIŠEMO BREZ NAPAKE.
  • VITO SI JE V TEKMOVANJU IZ KARATEJA TA VIKEND PRISLUŽIL 3 ZLATE MEDALJE, EMA NA MINI MARATONU ZLATO MEDALJO IN KLARA NA MINI MARATONU BRONASTO MEDALJO. V ENEM VIKENDU SO SI TAKO VITO, KLARA IN EMA PRIBORILI 4 ZLATE MEDALJE IN 1 BRONASTO! ČESTITKE!

     

  • DAN DEJAVNOSTI, KI SMO GA POIMENOVALI “Z IGRO V POMLAD”, SMO IZVEDLI SKUPJA Z VZGOJITELJICAMI IN OTROKI IZ VRTCA. PRIVOŠČILI SMO SI JOGO, KAMIŠIBAJ PRAVLJICO O ZVONČKU, DELAVNICO, V KATERIH SMO USTVARJALI POMLADNE ŠOPKE IZ PAPIRJA, DELAVNICO PEKE PIŠKOTOV V OBLIKI ZVONČKOV IN GIBALNE DELAVNICE, KJER SMO SE NAUČILI PRAV POSEBNO PESMICO ZA URJENJE RITMA. ZA KONEC SMO SI OGLEDALI LUTKOVNO PREDSTAVO O ZVONČKU, KI SO JO ZAIGRALI NAŠI LUTKARJI.
  • Pred jesenskimi počitnicami smo si prislužili nagrado – peko mafinov. Ko smo jih jedli, smo se pozabili fotografirati. Joj, če pa so bili mafini tako dobri, da smo mislili le na to, kako jih bomo pojedli.

  • PASAVČEK NA OBISKU – klik

  • TEDEN OTROKA SMO ZAKLJUČILI TAKO, DA SMO PRIJATELJEM V VRTCU ODIGRALI LUTKOVNO PREDSTAVO “BOBEK IN BARČICA”. ISKRENE ČESTITKE ZA ODLIČNO ODIGRANO PREDSTAVO!!
Klik do POSNETKA PREDSTAVE, V KATERI SO ZAIGRALI EMA S., TEA, VITO, TAJ, GAL, KLARA, LIN in LAN. 
Klik do POSNETEKA PREDSTAVE, V KATERI SO ZAIGRALI EMA Š., TEA, VITO, TJAN, MIA, LANA, ENZO in MANUEL.
 • SPREJELI SO NAS V V ŠOLSKO SKUPNOST.  Klik za ogled.

 • Dneva športa, na katerega so otroci povabili dedke, babice, tete, strice, starše, je bil lep. Hvala vsem, da ste si vzeli čas in se družili z nami.

 

Dostopnost