Skoči na glavno vsebino

Skupina MAVRICE

Za otroke v skupini MAVRICE skrbijo vzgojiteljici Adrijana Ozmec in Mateja Rakuša.

PRETEKLI DOGODKI ⇓

GALERIJA PRETEKLIH DOGODKOV 2022/2023 >>
GALERIJA PRETEKLIH DOGODKOV 2023/2024 >>

V SEPTEMBRU

Spet smo nazaj! Malo v drugačni zasedbi.  Z novimi prijatelji smo se v naših kotičkih družili, bili smo na travniku, gozdu,…..Spoznali smo nove pravlice in se zraven zabavali.

V OKTOBRU

Veliko se nam je dogajalo tudi v mesecu oktobru,kjer smo veliko dejavnosti izvedli v sklopu celotnega vrtca. Nekaj teh  fotografij si lahko ogledate v spletni galeriji pod vrtec Miklavž.

Naredili smo si sladke ježke. MMMMM, kako so bili dobri!

Tudi na Dan mrtvih smo se spomnili. Izdelali smo majhne zelo lepe male ikebane, ki jih bomo z veseljem odnesli na grobove.

V NOVEMBRU

V skupini smo mesec november pričeli z vljudnostnimi besedami. S pomočjo slikanice ” O fantu, ki je lepo pozdravljal so otroci ponovili izraze pozdravljanja, izdelali svoje pozdrave in jih tudi preizkusili na pohodu po okolici Miklavža. Kot pregovor pravi : “LEPA BESEDA, LEPO MESTO NAJDE”

Pred Veselim decembrom smo se lotili peke piškotov za Miklavžev bazar.

V DECEMBRU

Zadnji mesec v letu je bil namenjem praznikom.. Z otroki smo si praznično okrasili igralnico, izdelali voščilnice, peli pesmi o zimi, veliko plesali ter se veselili. Tudi po slatnih piškotih je zadišalo. Nestrpno smo pričakovali tudi obisk treh dobrih mož.

V JANUARJU 

Leto smo pričeli s pravljico Pujs Rudi išče mlako in spoznali pujse, ter ustvarjali na to temo, saj kot pravi izročilo “Pujsi rinejo naprej” in tako tudi mi novim dogodivščinam naproti.

V FEBRUARJU

V tem mesecu smo se posvetili učenju barv. Skozi različne dejavnosti smo sortirali barve, jih iskali po igralnici in jih prinašali na kupe.

Spoznavali smo tudi letne čase in izdelali koledar.

V MARCU

V APRILU

V mesecu aprilu smo začeli z prometom. Razvrščali smo vozila, se z njimi igrali in si ogledovali knjige o prevoznih sredstvih.

V JUNIJU

Za nami je veliko zanimiv stvari, a najboljše je sedaj v novem vrtcu.

Odpravili smo se na daljši pohod.

 

Dostopnost