Vrtec Miklavž

VRTEC MIKLAVŽ

Vrtec Miklavž je del VIZ ENOTE MIKLAVŽ PRI ORMOŽU Z DISLOCIRANO ENOTO NA KOGU in s tem tudi del enovitega zavoda OŠ Miklavž pri Ormožu.

V vrtcu Miklavž v šolskem letu 2020/21 delujejo 3 oddelki:

SKUPINA ODDELEK VZGOJITELJICE, VPO-VZGOJITELJICE
SRČKI

HETEROGENI ODDELEK

1 do 2 LETI STARIH OTROK

HILDA PLOHL, MAJDA TOPLIČAR

NIKA NOVAK-projektno delo

MRAVLJICE KOMBINIRANI ODDELEK

MARIJA FIŠTRAVEC STRNAD, MATEJA RAKUŠA

STANISLAVA PŠAK-SPREMLJEVALKA

ČEBELICE HETEROGENI ODDELEK 4 IN 5 LET STARIH OTROK JANJA KOCJAN,  RENATA ŠIMUNIĆ, ADRIJANA OZMEC

OBRAZCI:

VLOGA ZA VPIS V VRTEC

OBRAZEC ZA OPROSTITEV PLAČILA

OBRAZEC ZA IZPIS IZ VRTCA

OBVESTILA:

Pred pričetkom novega šolskega leta  2020/21 si lahko starši preberete naslednja obvestila:

obvestilo za starše vrtca s protokoli-MIKLAVŽ

UVAJANJE NOVINCEV-protokol

POROČILA PROJEKTA ZDRAVJE V VRTCU:

poročilo navihančki

poročilo srčki  

poročilo Čebelice

poročilo mravljice

poročilo Gosenice

KLIKNI ⇓

GALERIJA PRETEKLIH DOGODKOV 2019/2020 >>
GALERIJA PRETEKLIH DOGODKOV 2020/2021 >>

 

PROJEKT : ROKODELSTVO- PRILOŽNOST TUDI ZA MLADE

Tudi   v tem šolske letu  se je naš vrtec  vključil v projekt DEDIŠČINE DESTINACIJE JERUZALEM. Tema  letošnjega projekta je ROKODELSTVO- PRILOŽNOST TUDI ZA MLADE.

1. dan

Skozi različne posnetke izdelave košare smo otrokom predstavile lokalnega umetnika- rokodelca gospoda Karleka in si ogledali njegove končne izdelke. Iz različnih koščkov smo sestavili podobo košare in umetnika samega.

Najmlajši so se s košarami malo poigrali,

najstarejša skupina otrok pa se je likovno preizkušala v risanju košar. Spoznali smo novo tehniko risanja. Pa si poglejte, če nam je uspelo!

2. dan

Na ta dan smo planirali zabavo z metlami. Vzgojiteljica Janja je raztegnila meh svoje harmonike, mi pa smo se preizkusili v različnih plesih z njo. Ker pa so še vedno corona ukrepi, smo jo napotili na hodnik vrtca, odprli vrata igralnic in zaplesali vsi skupaj – oziroma vsak v svojem mehurčku. Zelo smo bili veseli in se hkrati tudi zelo zabavali. 

3. dan

Na lep sončen dan smo se podali v naravo, kjer smo si ogledali grm Pintovec, iz katerega g. Karlek plete košare in breze iz katerih izdeluje brezove metle. Najmlajši so se podali po krajši poti,

ostali po smo se odpravili na Vinski vrh, kjer nas je pričakal g. Karlek in nam pokazal kako ta grm sploh izgleda, kje ga najdemo in kako je potrebno skrbeti zanj.

4.dan

Danes pa nas je obiskal g. Karlek in nam pokazal kako se izdelujejo košare. Z zanimanjem smo ga opazovali pri delu in ga poslušali, ko nam je pripovedoval zgodbe o tem, kje se je to naučil in kako je bilo, ko je on bil majhen.

5.dan

Igramo se tržnico. V ta namen smo si izdelali svoj denar in denarnice, s katerimi smo se odpravili na našo tržnico. Tam nas je pričakala prijazna prodajalka sadja. Sami smo si izbrali sadje, ga kupili z našim denarjem in ga tam tudi pojedli.

POČITNIŠKO DOGAJANJE V NAŠEM VRTCU