Vrtec Miklavž

Vrtec Miklavž je del VIZ ENOTE MIKLAVŽ PRI ORMOŽU Z DISLOCIRANO ENOTO NA KOGU in s tem tudi del enovitega zavoda OŠ Miklavž pri Ormožu.

V vrtcu Miklavž v šolskem letu 2021/2022 delujejo 3 oddelki:

SKUPINA ODDELEK VZGOJITELJICE, VPO-VZGOJITELJICE
ŽELVICE

HETEROGENI ODDELEK

1 do 3 LETI STARIH OTROK

MARIJA FIŠTRAVEC STRNAD, MATEJA RAKUŠA

 

ŽOGE

KOMBINIRANI ODDELEK

2 do 4 LETA STARIH OTROK

HILDA PLOHL, MAJDA TOPLIČAR

STANISLAVA PŠAK – SPREMLJEVALKA

ČEBELICE

HETEROGENI ODDELEK

4 do 5 LET STARIH OTROK

JANJA KOCJAN,  RENATA ŠIMUNIĆ,

ADRIJANA OZMEC

OBRAZCI:

VLOGA ZA VPIS V VRTEC

OBRAZEC ZA OPROSTITEV PLAČILA

OBRAZEC ZA IZPIS IZ VRTCA

 

KLIKNI ⇓

GALERIJA PRETEKLIH DOGODKOV 2019/2020 >>
GALERIJA PRETEKLIH DOGODKOV 2020/2021 >>

Pa  se je začelo novo šolsko leto.  Med igro na dvorišču vrtca nas je opazil KUŽA PAZI, ki je bil na obisku v šoli in prišel še malo med nas. Obiska smo bili zelo veseli. 

MNOŽIČNI TEK

Tudi letošnje leto smo se v našem vrtcu odločili, da sodelujemo v projektu NAJBOLJ MNOŽIČNI TEK OTROK V SLOVENIJI. Potekaj je po celi Sloveniji v okviru DNEVA  SLOVENSKEGA ŠPORTA, v četrtek 23. septembra. Ker je pri nas pokrajina čudovita, ker se radi gibamo v naravi kjer nas obdajajo vinogradi  smo se odločili, da tek izvedemo tam ob upoštevanju priporočil NIJZ. Pa si oglejte nekaj utrinkov iz dogodka. Naj je bilo zelo lepo. 

PREHODIMO SLOVENIJO PO ROKAH

Ker se v našem vrtcu radi gibamo in veliko časa preživimo v naravi, smo se priključili projektu, ki ga je organizirala Gimnastična zveza Slovenije z naslovom  PREHODIMO SLOVENIJO PO ROKAH ” Od BTCja do TRIGLAVA”. Ker smo majhni smo hojo po rokah izvedli tako, da smo “vozili samokolnico”. Večji otroci so pomagali eden drugemu, mlajšim pa so na pomoč priskočile tudi vzgojiteljice.Hojo smo skrbno beležili in na koncu osvojili odličen rezultat.  Skupno smo po rokah prehodili 154 m.