Skoči na glavno vsebino

SPREMEMBE LETNEGA DELOVNEGA NAČRTA

Dragi učenci, spoštovani starši!

Obveščam vas, da je svet zavoda OŠ Miklavž pri Ormožu na svoji 3 korespodenčni seji  dne 8. 4. 2020 zaradi izrednih ukrepov, povezanih z covid-19 virusom sprejel in potrdil predlog učiteljskega zbora in sveta staršev, po katerem so:

  • odpovedane vse šole v naravi do konca šolskega leta (naravoslovna šola v naravi CŠOD Trilobit – 8. in 9. razred, Pohorje,mini planinska šola v naravi “Tisa 2020” – I. VIO, letna šola v naravi Baška 2020 – 4. a, b razred)
  • odpovedane vse javne prireditve  do konca šolskega leta ( Dan Evrope, Glasbeni pohod s Sokijem, Gledališki večer..)
  • dnevi dejavnosti se prilagodijo odpovedim in pouku na daljavo.

Dragi starši!

V teh dneh ste izredno obremenjeni, saj poleg svojih obveznosti nudite tudi podporo vašim otrokom pri pouku na daljavo. Verjamem, da se vam bo vsaka izgubljena minuta obrestovala in vrnila nazaj, saj vlagate v prihodnost vašega otroka. Za pomoč pri pouku na daljavo se vam zahvaljujem.

Učenke, učenci!

Tudi za vas so dnevi pouka na daljavo obremenjujoči in vam verjetno vzamejo celo več časa. A zavedajte se, da delate zase, za svoje znanje, ki ga boste v bodočnosti rabili.

Vsi bomo veseli, ko se spet srečamo, vidimo in se bo življenje vrnilo v normalne tirnice. Pogrešamo vas.

Prihajajoči velikonočni prazniki so odlična priložnost, da se vsi spočijemo, za nekaj dni pozabimo na službo, šolo, obveznosti, ki jih imamo vsakodnevno. Želim vam mirne in sproščujoče praznike.

Ravnatelj:

Vlado Hebar in kolektiv OŠ Miklavž pri Ormožu

 

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost