Skoči na glavno vsebino

Datum: 30. 3. 2021

OBVESTILO STARŠEM/SKRBNIKOM O POUKU NA DALJAVO OZ. NUJNEM VARSTVU UČENCEV OD 1. DO 3. RAZREDA V ŠOLAH OD 1. DO 11. APRILA 2021

 Spoštovani starši, skrbniki,

obveščamo vas, da bo v skladu z vladnim odlokom od četrtka, 1. 4. 2021 do 9. 4.  2021 pouk potekal na daljavo (učenci bodo pouk opravljali v že znanem okolju TEAMS).

NUJNO VARSTVO (Potrdilo delodajalca): Za prijavljene učence od 1. do 3. razreda bo  v tem obdobju zagotovljeno le nujno varstvo otrok. Starše, ki so svoje otroke prijavili v nujno varstvo prosimo, da prinesejo potrdilo delodajalca. Za učence, ki bodo vključeni v nujno varstvo, bo šola organizirala tudi šolsko prehrano.

BREZPLAČNI TOPLI OBROK (za učence, ki se šolajo na daljavo) pripada  učencem, pri katerih povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi o otroškem dodatku ali državni štipendiji ali odločbi na podlagi vloge za priznanje pravice do subvencije malice ali kosila ne presega 382,82 evra (3. dohodkovni razred otroškega dodatka).

Zainteresirani starši naj prijavo na brezplačni obrok sporočijo razredničarki oz. razredniku otroka do srede, 31. 3. 2021 do 10.00.

Z upanjem, da se 12. aprila 2021 vsi skupaj ponovno vidimo v šoli, vas lepo pozdravljamo in vam želimo mirne velikonočne praznike.

 

Vlado Hebar, ravnatelj

 

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost