Skoči na glavno vsebino

OBVESTILO ZA UČENCE IN STARŠE in ANKETA O UČENJU NA DALJAVO

Spoštovani starši, dragi učenci,

minila sta že dva tedna, odkar smo zaprli šolska in vrtčevska vrata. Od 16. marca se vsak po svojih močeh trudimo soočati z izzivi, ki jih prinašajo omejitve druženja v živo. Tudi šolanja na daljavo smo se morali hitro naučiti vsi, učenci, učitelji in starši. Za vašo aktivno udeležbo in prispevek k temu, da učenje po spremenjenih, digitalnih poteh poteka, se vam iskreno zahvaljujemo.

Kot kaže bodo vrata šole in vrtca še nekaj časa zaprta. Koliko časa, v tem trenutku še ne vemo. Do ponovnega zagona običajnega vzgojno-izobraževalnega dela pa  se bomo trudili, da nastale razmere prebrodimo s skupnimi močmi čim bolje.

V ta namen smo pripravili kratko anketo o učenju na daljavo, za katero bi radi, da jo v čim večjem številu izpolnite. Tako bomo dobili povratno informacijo o svojem delu in ga bomo lahko še izboljšali.

Anketa se nahaja na spodnji povezavi :

https://www.1ka.si/a/265199

 

Prosimo tiste učence oz. starše, ki se še niste oglasili svojim učiteljem ali poslali povratne informacije o svojem delu ali o morebitnih težavah, ki jih imate, da to storite čim prej.

 

Hvala vam za razumevanje.

Vodstvo in kolektiv OŠ Miklavž pri Ormožu

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost