Skoči na glavno vsebino

V aprilu

V APRILU

Likovno smo ustvarjali na temo velikonočno jajce. Lepo, ne!

ŠPORTNI DAN

V četrtek 14. aprila so nas v vrtcu obiskali dijaki 4. letnika iz Gimnazije Ormož – smer Predšolska vzgoja. Skupaj z nami so želeli preživeti en lep sončen dan. Na vse zgodaj so prišli v našo igralnico, kjer smo se spoznali, ter zelo hitro vzpostavili  lep, topel prijateljski odnos. A glej ga glej, tudi zajček Hopko je prišel med nas. Ves žalosten nam je povedal, da se je izgubil in da ne ve kje je doma. s seboj je imej samo zemljevid, ki mu ga je podarila njegova mama. Tak je bila začrtana pot do njegovega doma. A zajček se ni spoznal na karto in mu ta ni bila v pomoč. Mi smo seveda bili takoj pripravljeni, da mu priskočimo na pomoč, zato smo se skupaj podali na pot. a ta ni bila enostavna. Med potjo smo morali opraviti določene naloge, če smo hoteli priti do cilja. S skupnimi močmi nam je to tudi uspelo.

Za nami je bil še en lep in zanimiv dan. Našim velikim prijateljem smo pokazali, le delček tega, kako dneve v vrtcu preživljamo mi. Nam je vedno lepo in zanimivo, ko smo v naravi in naši gozdni igralnici. Tam ne poznamo dolgčasa, saj vedno najdemo nekaj novega in zanimivega. Pa vabljeni še kdaj.

RED JE VEDNO PAS PRIPET, nam je sporočil Pasavček. Skozi projekt smo se naučili varnega obnašanja v prometu kot pešci in kot sopotniki v avtomobilu.


Dostopnost