Skoči na glavno vsebino

V maju

V MAJU

Lepo, sončno in toplo vreme nas je popeljalo na naš bližnji travnik, kjer smo spoznali Regrat in iz njega naredili regratov med.

Med vinogradi nas je pričakalo veliko regratovih lučk. Ti beli veliki cvetovi so nas spodbudili, da smo pihali lučke in iz regratovih stebelc izdelovali verižice. Zraven smo tudi šteli in se preizkušali v spretnosti.

Od 12. do 13. maja smo otroci naše skupine bili v vrtcu v naravi. Pridružili so se nam tudi prijatelji iz vrtca Kog. Z avtobusom smo se skupaj odpravili proti Trem Kraljem, kjer smo bili nastanjeni. Veseli, radovedni in nestrpni smo komaj čakali, da pridemo tja. Ob prihodu nas je pričakala gospa Barbara, kjer nas je lepo pozdravila in nam predala ključe sob, kjer bomo bivali. razdelili smo se po sobah, ter se odpravili na kosilu. Po njem pa nas je čakal dolg pohod po Pohorju do Črnega Jezera. Pot po smučišču in čez gozd nas je popeljala do velikega umetnega jezera.

Po pohodu nas je gospod Franček popeljal z diapozitivi po lepotah Pohorja. Po večerji pa nas je še čakaj ples v pižamah pred spanjem, pravljica in zaslužen počitek. 

Drugi dan je bil namenjen kratkemu pohodu do razgledne točke in streljanju z lokom. Pa smo prišli do konca. Po kosilu je bilo potrebno pospraviti sobe, ter se odpraviti proti domu. Polni lepih vtisov in dogodkov, smo se vrnili nazaj.

Iz meditacije v likovne dejavnosti na prostem.

Dostopnost