Skoči na glavno vsebino

JABOLKO KAKOVOSTI TUDI UČITELJEM OŠ MIKLAVŽ PRI ORMOŽU

Dragi učenci, spoštovani starši,

v preteklih treh letih je ekipa učiteljev naše šole OŠ Miklavž pri Ormožu skupaj z učitelji nekaterih drugih slovenskih in tujih šol sodelovala v projektu ZRSŠ  BRIDGE-MOST DO UČENJA, v katerem je s svojim delom v učilnici spreminjala pedagoško prakso, delila svoje izkušnje v slovenskem in mednarodnem prostoru in s pomočjo naših učencev uvajala premike v pedagoški proces.

Včeraj, 15.12.2020, smo s strani vodij projekta na Zavodu za šolstvo RS  prejeli naslednjo novico:

Z velikim veseljem vam sporočamo, da je bil Erasmus+ projekt Glas učenca – most do učenja (BRIDGE), v katerem smo skupaj gradili mostove, prepoznan kot projekt, ki je pustil svoj pečat in navdušil tudi druge, zato bo prejel nagrado jabolko kakovosti, ki jo podeljuje CMEPIUS. Prireditev bo potekala v četrtek, 17. 12. 2020 ob 14. uri preko spleta. Spremljali jo bomo lahko preko CMEPIUS FB strani ali na povezavi https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_nt_CyFl5S4KqlEtPh7hyUQ. Na prireditvi bo spregovorila tudi ministrica za šolstvo dr. Simona Kustec in direktor ZRSŠ dr. Vinko Logaj. “

                                                                             

Ob tej priložnosti izrekamo čestitke našim učiteljem, ki so sodelovali v projektu in seveda tudi učencem, brez katerih izvedba projekta  ne bi bila mogoča. Vabimo vas k ogledu prireditve.

Kolektiv OŠ Miklavž pri Ormožu

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost