Skoči na glavno vsebino

OBVESTILO ZA STARŠE UČENCEV OD 1. DO 3. RAZREDA

Spoštovani starši in skrbniki učencev od 1. do 3. razreda.

Obveščamo vas, da bodo učenci od 1. do 3. razreda osnovne šole z 18. 5. 2020 ponovno začeli s poukom na šoli.  Prav tako bo organizirana prehrana, jutranje varstvo in podaljšano bivanje (vendar v prilagojeni obliki).

Ker bomo zaradi omejitev pri številu otrok v skupini, verjetno imeli težave z zagotavljanjem strokovnega kadra, prosimo, da prijavite učence v jutranje varstvo in podaljšano bivanje pred in po pouku, samo kadar le-to zares potrebujete. 

Zdravstvene omejitve:

Razširjeni strokovni kolegij (RSK) za pediatrijo je opredelil zdravstvene omejitve za učence za vrnitev v šolo ob ponovnem odprtju. V primeru, da ima vaš otrok zdravstvene omejitve v skladu s prilogo 1 ali da je v družini, v istem gospodinjstvu drug otrok, mladostnik ali odrasla oseba, ki ima zdravstvene omejitve, otroku odsvetujemo vrnitev v šolo. Starši naj se posvetujejo z izbranim osebnim zdravnikom – specialistom pediatrije oz. izbranim osebnim zdravnikom – specialistom splošne oz. družinske medicine.

 

Prosim, da zaradi potreb organizacije pouka in jutranjega varstva ter podaljšanega bivanja obvezno najkasneje torka 12.5.2020 svojim razredničarkam po e asistentu ali elektronski pošti  sporočite odgovore na naslednja vprašanja:

  • Ali bo otrok od 18.5.2020 vključen v jutranje varstvo (če bo, navedite uro )
  • Ali bo otrok od 18.5.2020 vključen v podaljšano bivanje (če bo, navedite do kdaj)
  • Na katere obroke bo otrok naročen

 Pred prihodom otroka v šolo, vas prosimo za izpolnjen obrazec: 

izjava-starša

Vsa nadaljnja obvestila in navodila boste prejeli v tem tednu.

Prijazno vas pozdravljam.

Ravnatelj: Vlado Hebar

 

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost